Home » Lajme, Vendore » Lëvizja “Vatra” behet Lëvizja Qytetare “Vatra”

Lëvizja “Vatra” behet Lëvizja Qytetare “Vatra”

Vatra logoNjoftim

Nga data  29.12.2014, Levizja”Vatra” është regjistruar si subjekt politik i prëhershmë në KQZ , ku dhe  KQZ mori vendim për regjistrimin  si “Lëvizja Qytetare Vatra” (LQV).

Nga kjo datë Levizja “Vatra” e gjerr tanishme, do të quhet “Lëvizja Qytetare Vatra” (LQV) dhe do të  jetë subjekte i barabartë me subjektet e tjera politike ne vend.

Lëvizja Qytetare “Vatra”, do të angazhohet edhe me tutje ne menyre edhe më intenzive ne mbrojtjen  e drejtave të qytetarëve te Kosoves Lindore, kete angazhim  tani e parasheh dhe statusi e programi i ri i “Levizjes Qytetare Vatra”.

Me Respekt Kushtrim Kadriu

zedhenes i “LQV”

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress