Home » Lajme, Vendore » Lëvizja Vatra shëndrrohet në parti politike

Lëvizja Vatra shëndrrohet në parti politike

Nj o f t i m

 

Këshilli i Përgjithshëm i shoqatës “Vatra”, në mbledhjen e mbajtur më 18. 07. 2013, pas analizës së gjerë të punës së saj dhe zhvillimeve politike në Kosovë e më gjerë, ka vendosur që “Vatra” të shndërrohet në Lëvizje  Qytetare me emrin “Lëvizja Vatra”.  Kjo lëvizje e re do të garojë në zgjedhjet lokale , që do të mbahen më 3 Nëntor  2013.

22.07.2013                                                                           Zyra për Informim

One Response

  1. silver price thotë:

    Kjo shoqatë e cila është themeluar në korrik të vitit 2005, ka bërë përpjekje që t’i sensibilizojë e ngrit në nivele sa më të larta problemet e qytetarëve të ndjekur nga Kosova Lindore. E njëjta ka bërë përpjekje të vazhdueshme për të sensibilizuar opinionin ndërkombëtar e vendor për të drejtën e popullit shqiptar të Preshevës, Medvegjës e Bujanocit për ribashkim me trungun e saj, për diskriminimin e pushtetit serb mbi qytetarët shqiptarë të këtyre tri komunave, të drejtën e shprehjes e lëvizjes së lirë, zhvillimin e demokracisë etj.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress