Libër i ri – Me Vjollca Xhungën në kuzhinë – kuzhina shqiptare dhe mesdhetare

Nga | 16/02/2021

Të nderuar Miq të Librit,

për ju që pëlqeni të ushqeheni shëndetshëm,

Botimet Toena sjellin, një libër të ri kuzhine, nga një prej emrave më të dashur të ekranit të vogël:

VJOLLCA XHUNGA

Rreth 170 zgjidhje për të përditshmen tuaj, për të gjitha vaktet 
mëngjes / drekë / darkë.

Përbërës të thjeshtë, që i gjen lehtë në tregun tonë.
Vështirësi realizimi: e vogël deri e mesme.

Një libër që mund ta merrni me vete kudo, edhe kur shkoni me pushime!
Një zgjidhje ideale për dhurata, për familjet e reja!

I realizuar në çdo detaj, me shumë shije, dashuri e kujdes nga Ne për Ju!

Mund ta porosisni në çdo librari pranë jush! 
ose
Mund ta porosisni online në:
https://www.toena.al/home/details/427-me-vjollca-xhungen-ne-kuzhine
https://www.adrionltd.com/sq/kuzhina-shqiptare/122617-me-vjollca-xhungen-ne-kuzhine.html
https://bukinist.al/sq/kuzhina/11008-me-vjollca-xhungen-ne-kuzhine.html?search_query=vjollca+xhunga&results=1

Lini një Përgjigje