Home » Lajme » LIROHET SHEFKET MUSLIU

LIROHET SHEFKET MUSLIU

Eshte liruar ish prijesi i luftes se UCPMB-se Kom. Shefket MUSLIU, nga burgu i Dubraves ku edhe po vuante “denimin”! Denim ky qe iu ishte shqiptuar nga nje trupe gjykuese nderkombetare (UNMIK), per shkak te akuzave absurde dhe njeherit te ngritura nga Serbia. Ate kohe ish komandanti suprem i ish UCPMB-se, u arrestua nga KFOR-i dhe iu dorezua autoriteteve te UNMIK-ut, keto te fundit te njohura per denime jo te rregullta per shume clirimtar, autoritete te cilat gjithehere bazoheshin ne saje te aktakuzave te ngritura nga Serbia per vepra ineksistente.
Nje gjykate e UNMIK-ut e denoi komandanti Shefket Musliu me 13 vjet heqje lirie. Edhe me ironike behet fakti kur ne vitin e kaluar ne nje rigjykim te pjeseshem atij i “zvoglohet” denimi, nga 13 ne 10 vjet. Ne fakt e vetmja akuz qe ishte  reale ne gjithe ate proces te montuar kunder komandantit ishte se ai udhehoqi luften per liri, per shkak te se ciles ai u denua me heqje lirie.

Mund te thuhet gezim qe eshte liruar por, eshte me shume dhimbje sepse padrejtesisht u mbajt ne burgim nga nje trup gjykues me plote padrejtesi duke “ndare drejtesi” per shume clirimtar!

/ Njofton www.Bujanoci.Net Press/

Wants are ok as long as we’re taking care of excuse needs first

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch