Home » Lajme » LPD: Përgëzime ME RASTIN E FESTËS SË KURBAN BAJRAMIT

LPD: Përgëzime ME RASTIN E FESTËS SË KURBAN BAJRAMIT

Lëvizja e Progresit Demokratik
Rr. e Kosovës, nr.54
17520 Bujanoc
Data: 05.11.2011

 

Përgëzime

 

ME RASTIN E FESTËS SË KURBAN BAJRAMIT

 

 

Lëvizja e Progresit Demokratik me rastin e festës së Kurban Bajramit, përgëzon të gjithë besimtarët e konfesionit islam në rajonin e Luginës së Preshevës dhe më gjerë, duke u dëshiruar shëndet, lumturi, harmoni familjare dhe mirëqenie në jetë e punë.

 

LPD uron që festa e  Kurban  Bajramin të kaloj në paqe, në solidarësi e dashamirësi ndërvllazërore, duke u afruar sa më afër njëri-tjetrit në këtë festë kaq të dashur, që na e ka dhuruar Krijuesi ynë i Madhërishëm Allahu xh.sh.

 

Le të shërbej kjo festë si një shembull i mirë i solidaritetit, mirëkuptimit, tolerancës dhe dashurisë ndërnjerëzore.

                                                                                               NGA KRYESIA E LPD-së
Jonuz Musliu – kryetar

It was a quiet day, late in the school year of topspying.com/ a local high school

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress