Home » Lajme, LR, Vendore » LR-PDSH, ka mbajtur sot fushatën parazgjedhore në bashkësine lokale te fshatit Norçë

LR-PDSH, ka mbajtur sot fushatën parazgjedhore në bashkësine lokale te fshatit Norçë

Në promovimin e kandidatëve morën pjesë një numër i madh i qytetarëve të kësaj bashkësie lokale të cilët i dhanë mbështetje kandidatëve për këshilltarë.
Fjalën e mori kryetari i nëndegës si dhe kandidati pēr këshiltare i kësaj nëndege Ismet Kadriu ku shpalosi planet që ka subjekti jonë për këtë lokacion.
Kandidati tjetër nga kjo bashkësi lokale Atulla Hasani gjithashtu përshëndeti të gjithë të pranishmit me një fjalim të qartë, të sinqertë dhe shpresëdhënës.
Në fund mori fjalën edhe bartësi i listës Sami Salihu i cili gjatë fjalës së tij prezantoi programin e Lëvizjes për Reforma për zgjedhjet lokale me theks të veçantë në zhvillimin e agrobiznesit, planifikimin familjarë si dhe mbrojtjen sociale.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch