Home » Lajme, LR, Vendore » LR-PDSH sot nga ora 10 deri në ora 18 grumbulloi nënshkrimet e nevojshme për KNSH

LR-PDSH sot nga ora 10 deri në ora 18 grumbulloi nënshkrimet e nevojshme për KNSH

Shtabi zgjedhorë i LR-PDSH-së ka informuar se sot ka filluar dhe përfunduar me grumbullimin nënshkrimeve për mbështetjen e listës zgjedhore të LR-PDSH për zgjedhjet në Këshillin Nacional të Shqiptarëve që do të bëhen më datë 4 nëntorë 2018.
Grumbullimi i nënshkrimeve u realizua në zyrat e partisë.

Të nderuar aktivistë, simpatizantë dhe përkrahës të LR-PDSH-së

Ju falemnderojmë për mbështetjen, ku për një kohë rekorde arritëm t’i grumbullojmë mbi 500 nënshkrime të cilët përkrahën listën tonë për zgjedhjet e KKSH.

Shprehim mirënjohje të thellë për përkahjen dhe mbështejen e juaj.

Me respekt

Shtabi zgjedhorë i LR-PDSH

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch