Manovër ushtarake e kryer me sukses nga Forca e Sigurisë së Kosovës

Ministria e Mbrojtjes së Republikës së Kosovës ka publikuar pamje të jashtëzakonshme të FSK-së.

Këto pamje janë bërë nga stërvitjet e FSK-së me skenarin “Kompania në sulm”.

Në njoftimin e ministrisë thuhet se FSK po marshon me hapa të sigurtë drejtë plotësimit të detyrave dhe misioni të saj.

Njoftimi i plotë:

“Kompania 1A e Regjimentit të Parë të Forcave Tokësore të FSK-së demonstroi profesionalizëm të lartë në stërvitjen fushore me qitje operacionale me skenarin “Kompania në sulm”.

Forca e Sigurisë së Kosovës marshon me hapa të sigurtë drejtë arritjes së aftësive dhe kapaciteteve të plota për realizimin e misionit kushtetues dhe detyrave ligjore”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

https://www.facebook.com/

Lini një Përgjigje

Previous post Një delegacion i shqiptarëve të Luginës së Preshevës ka udhëtuar sot drejt SHBA-së
Next post Medvegjë: Ardita Sinani njofton ambasadat perëmdimore dhe OSBE-në për parregullsitë në registrimin e popullatës