Home » Lajme » Markoviq: nga vjeshta duhet të mundësohet që pajisja me pasaportë dhe letërnjoftim mund të bëhet pa çertifikatë të lindjes dhe pa vërtetimin e nënshtetësisë

Markoviq: nga vjeshta duhet të mundësohet që pajisja me pasaportë dhe letërnjoftim mund të bëhet pa çertifikatë të lindjes dhe pa vërtetimin e nënshtetësisë

Ministri i pushtetit lokal dhe administrim Milan Markoviq ka deklaruar sot se nga vjeshta duhet të mundësohet që pajisja me pasaportë dhe letërnjoftim mund të bëhet pa çertifikatë të lindjes dhe pa vërtetimin e nënshtetësisë.”Pres që nga vjeshta të gjithë qyetarët të vijnë në polici vetem me kërkesë dhe se Ministria e Punëve të brendshme në bazë të regjistrit qendror të qytetarëve do të mbledh dokumentat e duhura për pasaportë dhe letërnjoftim” ka thënë Markoviq.

RTV Presheva

Ministri i pushtetit lokal dhe administrim Milan Markoviq ka deklaruar sot se nga vjeshta duhet të mundësohet që pajisja me pasaportë dhe letërnjoftim mund të bëhet pa çertifikatë të lindjes dhe pa vërtetimin e nënshtetësisë.”Pres që nga vjeshta të gjithë qyetarët të vijnë në polici vetem me kërkesë dhe se Ministria e Punëve të brendshme në bazë të regjistrit qendror të qytetarëve do të mbledh dokumentat e duhura për pasaportë dhe letërnjoftim” ka thënë Markoviq.

RTV Presheva

The team became the black debate team to challenge harvard’s prestigious debate champions http://paper-writer.org/

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress