Home » Lajme » Michael Devenport: duhet të bëj një hap para kur bëhet fjalë për nostrifikimin e diplomave

Michael Devenport: duhet të bëj një hap para kur bëhet fjalë për nostrifikimin e diplomave

Ambasadori i Britanisë së madhe i akredituar në Beograd Michael Devenport ka deklaruar se Serbia duhet të bëj një hap para kur bëhet fjalë për nostrifikimin e diplomave të gjthë atyre që janë kryer në Universitetet e Britanisë së madhe po edhe kudo nëpër botë. Deveport në një diskutim rreth largimit të të rinjëve dhe njerëzve të shkolluar që po ikin nga Serbia, të cilët si problmet e shohin pamundësinë e nostrifikimit të diplomave që janë diplomuar në Universitetet më prestigjioze të botës. Dëshirojmë që ti japim kurajo atyre të rinjëve që dëshirojnë të kthehen në Serbi dhe ne nga Ambasada e Britanisë së madhe jemi të gatshëm të rrisim angazhimin tonë në këtë drejtim, ka thënë Ambasadori Devenport.

RTV Presheva

Pbs parents shows us how mixing tangible write my papers real-life experiences with a bit of online research can yield rich and wonderful adventures

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress