Home » Lajme » Ministri shqiptarë jep urdhër për shpërndarjen e studentëve shqiptarë nga trojet – Lugina e Preshevës

Ministri shqiptarë jep urdhër për shpërndarjen e studentëve shqiptarë nga trojet – Lugina e Preshevës

Këto dokumente iu janë dërguar kryetarit të Komunës së Preshevës në imej-ladresën personale të tij nga ana e kabinetit të Ministrit të Arsimit  të Shqipërisë Z. Myqerem Tafaj. Me këtë rast, kryetari i Komunës së Preshevës Z. Ragmi Mustafa, i dëshiron të gjithë studentëve të rinjë suksese në studime dhe falenderim të veçantë Ministrisë së Arsimit me theks të veçant Minstrit Tafaj për ndihmesën dhe shqyrtimin e regjistrimit të studentëve nëpër fakultetet ku ata kanë shprehë dëshirën për tu regjistruar.


 

 

 

KosovaLindore.Com

 

 

 

Teens feel comfortable sharing information with their social networks because they’ve grown up in a world where it’s common knowledge that the government or third-parties might one http://topspyingapps.com day use their information

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress