Home » Lajme » Ministria e Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë publikon listën per kandidatët nga Lugina dhe Trojet di nënshtrohen TESTIT në “Mjekësi e përgjithshme”

Ministria e Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë publikon listën per kandidatët nga Lugina dhe Trojet di nënshtrohen TESTIT në “Mjekësi e përgjithshme”


MAS ShqiperiMinistria e Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë publikon listën per
 kandidatët nga Bujanovci dhe Presheva që kanë aplikuar për programin e integruar të studimit në “Mjekësi e përgjithshme” per TESTIM.

Njoftohen të gjithë kandidatët nga Bujanovci dhe Presheva që kanë aplikuar për programin e integruar të studimit në “Mjekësi e përgjithshme” se, në zbatim të Udhëzimit nr. 26, datë 18.08.2015 “Për procedurat e pranimit dhe regjistrimit për kandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë, si dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, në institucionet publike të arsimit të lartë, për vitin akademik 2015 – 2016”, testimi i kandidatëve të përcaktuar në listat e shpallura paraprakisht, do të zhvillohet ditën e mërkurë, datë 14 tetor 2015, ora 14:00 në mjediset e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit.

http://www.arsimi.gov.al/al/newsroom/njoftime/njoftim-per-testimin-e-kandidateve-nga-bujanovci-dhe-presheva

Nga Këshilli Nacional

LISTA E KANDIDATEVE PER TESTIMIT

Nr. Emërtimi I IAL Emër Atësi Mbiemër Troje Programi i Studimit Statusi
 1 Universiteti I Mjekesise Tirane Azra Nexhmedin Fejzullahu Bujanovc Mjekesi e Pergjithshme Testim
2 Universiteti I Mjekesise Tirane Xhenis Xhelal Mustafa Bujanovc Mjekesi e Pergjithshme Testim
3 Universiteti I Mjekesise Tirane Fatlinda Mejdi Shabani Bujanovc Mjekesi e Pergjithshme Testim
4 Universiteti I Mjekesise Tirane Kreshnik Iljaz Kurteshi Bujanovc Mjekesi e Pergjithshme Testim
5 Universiteti I Mjekesise Tirane Alejna Gani Rashiti Bujanovc Mjekesi e Pergjithshme Testim
6 Universiteti I Mjekesise Tirane Bljeta Nijaz Asani Bujanovc Mjekesi e Pergjithshme Testim
7 Universiteti I Mjekesise Tirane Rinor Ilir Taipi Bujanovc Mjekesi e Pergjithshme Testim
8 Universiteti I Mjekesise Tirane Zada Ruhan Gjishiti Bujanovc Mjekesi e Pergjithshme Testim

 

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress