Home » Lajme » Ministria e Arsimit ofron përkrahje për studentët nga Presheva

Ministria e Arsimit ofron përkrahje për studentët nga Presheva

                                                      K O M U N I K A T Ë

 

Ministria e Arsimit ofron përkrahje për studentët nga Presheva

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), z.Nehat Mustafa ka pritur sot në takim kryetarin e Komunës së Preshevës, z.Ragmi Mustafa me bashkëpunëtorë. Gjatë takimit është diskutuar shqytrimi i mundësive përmes të cilave Ministria e Arsimit mund të rris përfshirjen e numrit të studetëve nga Lugina e Preshevës në universitetet publike të Kosovës.

 

Zëvendësministri, Mustafa ka dhënë zotimet se Ministria e Arsimit do të bëjë të gjitha përpjekjet për sistemimin e të maturantëve të Preshevës në UP dhe UPZ.

 

Mustafa ka theksuar se, Ministria e Arsimit është e gatshme të ndihmoj në të gjitha format e mundshme arsimin e lartë dhe atë paraunivesitarë në Preshevë, duke ofruar trajnime në zhvillimin profesional të mësimdhënësve, shpërndarjen e teksteve shkollore për klasat e para, etj.

 

Kryetari i Preshevës, Ragmi Mustafa nga ana e tij ka vlerësuar lartë kontributin e MASHT-it në përkrahjen e vazhdueshme që po u jep të rinjve të Preshevës.

 

Me respekt!

 

Zyra për Komunikim dhe Marrëdhënie me Publikun

www.masht-gov.net

Behind the cover of anonymity, some of her classmates posted hateful messages, including one reference to her suicide attempt that topspying.com encouraged her to go ahead and do it

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress