Home » Lajme » Moravica është ftyra e vërtet e pushtetit të kaluar!

Moravica është ftyra e vërtet e pushtetit të kaluar!

Në seancën kuvendit komunal të Preshevës u thanë shumë shpifje në adresen time por e vërteta është se pushteti i kaluar e la Moravicen me borxhe, jo pse e them unë por e thonë faktet, dokumentet!- Moravica ka borxhe 3.804.703 dinar për rrymë e cila nuk është paguar nga muaji mars i këtijë viti!- Moravica nuk ka paguar as për naftë dhe ka borxhë 910.839 dinar!- E çuditëshme që Moravica për disa muaj nuk i ka paguar as ata që e kontrollojnë ujin për pije – Entin e Shëndetit Publikë në shumë prej 467.549 dinar!- Moravica ka edhe borxhe tjera dhe shuma totale e borxheve të Moravices arrin gati 6.000.000 dinarë!Ky pra është menaxhimi i mirë i NP Moravica nga ata që të pa shpres natën në errësirë thurrin intriga dhe plane për shpifje dhe njollosje ndaj njerzëve!

Befasirat në NP Moravica janë pa fundë….!

#Strategji#Intrig#Djallëzi

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch