Home » Lajme » Mr NAGIP ARIFI FITON BETEJËN MORALE NË PUSHTETIN LOKAL TË BUJANOCIT

Mr NAGIP ARIFI FITON BETEJËN MORALE NË PUSHTETIN LOKAL TË BUJANOCIT

Në se ancën e pestë të rregullt të Kuvendit Komunal të Bujanocit të mabjtur sot nën udhëheqjen e Kryetarit të Asamblesë Jonuz Muslit, ku për rend të ditës ndër të tjerash ishte edhe shkarkimi i Zv kryetarit të Komunës së Bujanocit Mr Nagip Arifit, me vota të mshehta ku votuan vetëm këshilltarët e koalicionit PVD-LPD-UDSH dhe ata të koalicionit të zgjeruar këhsilltar serb, të cilët edhe e kishin përpiluar përmes një marrëveshje këtë rend të ditës, brenda vet koalicionit nuk arritën ta sigurojnë shumicën për shkakrimin e Zv Kryetarit të Komuës. Nga gjithsej 24 vota, 17 kanë qenë për shkarkim 5 kundër dhe 2 të pavlefshme që nënkupton se ky koalicion nuk e ka shumicën për shkarkimin e Zv Kryetarit të Komunës, Mr Nagip Arifit. Vlenë të theksohet se për shkarkimin e Zv Kryetarit nevoiten votat e shumicës së këshilltarëve, 21 vota nga 41 sa numëron gjithsej Asambleja komunale e Buajnocit. Më këtë u bë e qartë se koalicioni qeverisës nuk e ka shumicën në Asamblenë komunale të Buajnocit. Kryetari I Asamblesë Komunale të Bujanocit u detyruar ti tërheq 4 pika të rendit të ditës të cilat kiishin të bënin me shkarkimin dhe emërimin e Zv kryetarin e Komunës, sekretarin e Asamblesë Komunale dhe shkarkimin e një anëtari të këhsillit komunal.

 

 

M Ahmeti

Many parents however still hesitate to take that step www.spying.ninja

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress