Home » Lajme, Vendore » Musliu mbajti mbledhje të përbashkët me të gjithë drejtorët e Shkollave fillore dhe të mesme

Musliu mbajti mbledhje të përbashkët me të gjithë drejtorët e Shkollave fillore dhe të mesme

KN-Foto 24.04.2015-1Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), me ftesë të kryetarit Jonuz Musliu, u mbajt mbledhje e përbashkët me të gjithë drejtorët e Shkollave fillore dhe të mesme me mësim në gjuhën shqipe. Temë diskutimi gjatë takimit ishte informimi rreth rrjedhave të arsmit në Luginën e Preshevës e në veçanti parapërgatitjet për organizimin e provimeve provuese përfundimtare.

Pasi drejtorët e Shkollave fillore dhe të mesme me mësim në gjuhën shqipe paraqitën problemet dhe sfidat me të cilat po përballen shkollat, kryetari Musliu i njoftoi për takimet që kishte me institucionet e Republikës së Shqipërisë dhe Kosovës për zgjidhjen e problemit të teksteve për shkolla fillore, të mesme dhe atyre të shkollimit të lartë.

KN-Foto 24.04.2015-3Vlen të theksohet se krejt në fund nxorrën një konkluzion të përbashkët për standarde të njëjta të organizimit dhe mbajtjes së provimeve provuese përfundimtare dhe ndërmarrjen e masave rreth parandalimit të dukurive shëmtuese si kopjimi, me qëllim të inkurajimit të vlerave reale me rezultate reale.

 

 

 

Bujanoc, 24.04.2015                                                     Shërbimi për informim i KKSH-së

KN-Foto 24.04.2015-2 KN-Kumtese 24.04.2015

filme porno
xnxx
xxx
xxx

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress