Home » Lajme, Vendore » Mustafa dhe Arifi dërgojnë një shkresë për propozim-ndryshimet e konkursit të shpallur për pranimin e studentëve nga Lugina e Preshevës në vitin akademik 2012 / 2013

Mustafa dhe Arifi dërgojnë një shkresë për propozim-ndryshimet e konkursit të shpallur për pranimin e studentëve nga Lugina e Preshevës në vitin akademik 2012 / 2013

I nderuari ministër i arsimit: prof.dr. Ramë Buja,
Ju lutemi që të merrni parasysh propozim-ndryshimet e konkursit të shpallur për pranimin e studentëve nga Lugina e Preshevës në vitin akademik 2012 / 2013. Propozimet e reja janë të paraqitura me shkronja ngjyrë të kaltër.

Me këtë propozim-ndryshim numri i studentëve nga Presheva do të rritej edhe për 21 gjersa nga Bujanoci për 16, marr parasysh të gjitha fakultetet e UP-së.

Këto propozime vijnë nga kërkesat e studentëve të rinjë dhe të mbështetura nga dy pushtetet lokale pikërisht dy kryetarërt e Komunave:

Ragmi MUSTAFA, Preshevë dhe

 

Nagip ARIFI, Bujanoc

 

20 korrik 2012, Preshevë

Ju falënderojmë për bashkëpunim,

——————————————————————-

PROVIMI PRANUES

Për kandidatët që kanë mbaruar shkollën e mesme pa Provim të maturës, Provimi pranues mbahet nga lënda Matematikë.

Universiteti i Prishtinës do të pranojë edhe 323 studentë nga Presheva, Bujanoci,Mali i Zi,Shqipëria dhe Maqedonia dhe atë:

2 Responses

  1. Arjan Ademi thotë:

    Përshendetje, më vije mirë që ju të nderuar kryetar po jeni kaq shumë vigjilent sa i takon konkursit në UP, ku në vend se të kërkoni largimin e kuotes në tërsi për studentet nga Kosova Lindore, juve ende sorollateni me lutje posht dhe lart në Qeverin e Kosovës, por ndonse nuk e bëtë këtë, pse e harruat Medvegjen dhe nuk kërkuat edhe përfshirjen e maturantëve nga atje në kuotat e ndara nga MASHT-i.

  2. Ysachu thotë:

    Vllazni !sen i fort koka shum pom pelqejke texti cka e pasni bo shum do rima t’charta vec sscuece n’jet..sa pr beat-in SKA FJAL..edhe 1 HITT nga durt e Producentit ton Dj.Suat (K)Fort NIght StarrSAight keep it gangsta 1 love GhettoKingzZ #1

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress