Home » Lajme, Vendore » Mustafa: Propozim për kuotat e regjistrimit të studentëve në vitin akademik 2012/2013 në Republikën e Shqipërisëë

Mustafa: Propozim për kuotat e regjistrimit të studentëve në vitin akademik 2012/2013 në Republikën e Shqipërisëë

 
                                  Republika e Shqipërisë

                         MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCËS

     Drejtoria e Arsimit  të Lartë  dhe Kërkim shkencor

               Sekretarit  të përgjithshëm

                                                                                z. Skënder Uku

 

LËNDA:  PROPOZIM PËR KUOTA

 

Lidhur me shkresën tuaj me numër protokoli 2230 të datës 06.04.2012 ju përgjigjemi për kuotat e regjistrimit të studentëve në studimet bazë në universitetet e Shqipërisë për vitin akademik 2012/2013 si në vijim:

Kuota e regjistrimit për secilin Universitet përkatësisht Fakultet të mbeten të njejta si vitin e kaluar 2011/2012, për kandidatët shqiptar të Luginës së Preshevës, duke pasur parasysh kërkesat e shumta të maturantëve që dëshirojnë të regjistrohen në Universitetet e Tiranës dhe Universitetet e tjera në Republikën e Shqipërisë!

Me respektin më të madh për mirëkuptim  presim konfirmimin sa më të shpejtë nga ana Juaj rreth regjistrimit të studentëve tanë në Republikën e Shqipërisë .

Preshevë  09 Maj 2012.                                                           Kryetari i komunës Preshevë    

                                                                                                                         Ragmi Mustafa

One Response

  1. Joy thotë:

    Perberesit:Pebr 4-5 persona duhen:* 2 fihalxneb e7aji oriz* 4 fihalxneb lebng mishi ose ujeb* 2 lugeb gjelle gjalpeb* kripeb, piper i zi.Procedura:Orizi qebrohet, lahet, kullohet dhe skuqet neb yndyreb teb nxehteb, pastaj hidhet lebng mishi ose ujeb i vluar, kripeb, mbulohet dhe lihet neb zjarr teb ngadalteb 15-20 minuta. Pasi teb keteb pireb gjitheb lebngun dhe neb sipebrfaqe teb jeneb krijuar vrima, hiqet nga zjarri, lihet i mbuluar me kapak pebr 10-15 minuta, sepse avulli e zbut dhe shkriftohet meb mireb. Kur qitet neb pjateb, pilafit mund ti hidhet gjalpeb i shkrireb ose salceb domatesh, e pebrgatitur si pebr makarona. Gjithashtu mund teb bebhet edhe me ye7 dhe neb kebteb rast pebrgatitet njebsoj si meb sipebr.Pilafi mund teb bebhet edhe pa e kaurdisur orizin, neb kebteb rast pebrdoret vetebm gjalpi.Neb lebngun e mishit ose neb ujeb teb vluar me kripeb, neb sasi teb caktuar, hidhet orizi i pastruar e i lareb, pebrzihet pak dhe mbulohet me kapak, lihet teb zihet neb zjarr teb ngadalteb pebr 10-15 minuta dhe kur teb keteb pireb gjitheb lebngun e neb sipebrfaqe teb krijohen vrima, hidhet gjalpeb i shkrireb, pebrzihet, mbulohet me kapak dhe lihet neb njeb aneb teb shporetit. Kur qitet neb pjata i hidhet piper i zi.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch