Home » Kulturë » N J O F T I M

N J O F T I M

Libri Presheva Bujanoci Medvegja sot dhe neserTË ENJTËN, MË 7 MAJ 2015, NË ORËN 12, NË UNIVERSITETIN PUBLIK “KADRI ZEKA” TË GJILANIT BËHET PROMOVIMI I LIBRIT: “PRESHEVA, BUJANOCI DHE MEDVEGJA DJE, SOT DHE NESËR” BOTIM I INSTITUTIT ALBANOLOGJIK TË PRISHTINËS DHE SHOQATËS PËR TRASHËGIMI DHE KRJIMTARI KULTURORE ME SELI NË PRESHEVË.
LIBRI TRAJTON ASPEKTE EKONOMIKE, POLITIKE, SIGURIE, ARSIMI, KULTURE, SHËNDETËSIE TË LUGINËS SË PRESHEVËS, GJEGJËSISHT TË PRESHEVËS, BUJANOCIT DHE TË MEDVEGJËS.
NË PROMOVIM, PËR LIBRIN DO TË FLASIN: DR.VETON ZEJNULLAHU, NË EMËR TË LUGINËS SË PRESHEVËS, GJEGJËSISHT TË SHTKK, PROF.DR.HYSEN MATOSHI NË EMËR TË INSTITUTIT ALBANOLOGJIK TË PRISHTINËS, NDËRSA PROF.BAHTIJAR KRYEZIU NË EMËR TË UNIVERSITETIT “KADRI ZEKA”
RPOMOVIMI ËSHTË I HAPUR, MUND TË PREZENTOJNË TË GJITHË DASHAMIRËT E LIBRIT DHE TË LUGINËS SË PRESHEVËS.

Ftesa - Libri Presheva Bujanoci Medvegja sot dhe neser

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress