Home » Lajme » Ndalohen autobusët që nuk kanë leje qarkullimi të Kosovës

Ndalohen autobusët që nuk kanë leje qarkullimi të Kosovës

Autobusët serbë të udhëtarëve, “Lasta” dhe “Jedinstvo-Kavim” nga Vranja, janë kthyer nga pika kufitare Dheu i Bardhë, sepse nuk kanë leje qarkullimi. E njëjta vlen edhe për autobusët e “Nis Ekspres”.

Sipas drejtorit të kompanisë “Lasta”, Velibor Sovrovic, autobusi është nisur dje kur Policia e Kosovës nuk e ka lejuar hyrjen e tyre në Kosovë. Autobusi qarkullon rregullisht në linjën për Ranillug dhe Shillovë të Gjilanit.

“Udhëtarët i kanë thirrur të afërmit për ndihmë dhe pas dy-tri orëve janë bartur me vetura dhe furgona privat”, ka thënë Sovrovic, raporton “B92”.

Ai ka shtuar se pjesëtarët e policisë së Kosovës kanë kërkuar vërtetimin dhe lejen e qarkullimit të lëshuar nga Prishtina.

“Nuk kemi leje të tillë e as që duam ta kemi. Por, nuk mund të lejojmë që për çështje administrative ta pësojnë udhëtarët”, ka thënë Predrag Lukic nga “Lasta”.

Milorad Arsic nga kompania “Jedinstvo-Kavim” ka thënë se dje janë kthyer dy autobusët e tyre.

“Janë kthyer me arsyetimin e inspektoratit të trafikut të Kosovës se nuk kemi leje”, ka thënë ai.
“Autobusët tanë që dy ditë nuk e mbajnë linjën për Kamenicë, që ekziston që dhjetë vite, dhe të njëjtin problem e kanë edhe transportuesit e ‘Lasta’ dhe ‘Nis Ekspres’ me të cilët do të kërkojnë zgjidhje të përbashkët”.

In october, the economist published the next big credit bubble, and soon thereafter time magazine published college graduates face record-high debt in the age of record-high unemployment which is www.eduessayhelper.org essentially saying the same thing

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress