Home » Lajme, Vendore » Në fshatin Shoshajë e poshtme fillon rregullimi i infrastrukturës rrugore, i trotuareve dhe i çerdhes

Në fshatin Shoshajë e poshtme fillon rregullimi i infrastrukturës rrugore, i trotuareve dhe i çerdhes

Kryetarja e Komunës së Preshevës, nisë fillimin e punëve në në fshatin Shoshajë të Poshtme si, asfaltimi i rrugës, rregullimi ie trotuareve dhe ie çerdhes që për disa vite ishte lënë pas dore.

Ardita Sinani përmes postimit të saj shprehet:

RRUGË PËR EDUKIM, SHTEG PËR ARSIM

Kënaqësi ishte sot të vëzhgoj fillimin e punëve të rrugës që ndërlidh vendbanimet e Shoshajës së Poshtme me çerdhen e re.🏫

Mbi dyqind metra rrugë me trotuar për më pak se një muaj punë. 🚧

Në shtator hapim çerdhën publike. Edukim e arsim gjithëpërfshirës dhe falas për fëmijët. Me standarde bashkëkohore. Me fushë rekreative. Buzë pishave dhe me pamje të mrekullueshme. 👶👩

#ShoshajaEre #Publikja #Çerdhe👨‍👧‍👧

https://fb.watch/660NDEoJzn/

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch