Home » Lajme, Vendore » Në këto ditë dimri familjet në nevojë I janë gëzuar dhjetorit sepse u është zgjidhur problemi I banimit

Në këto ditë dimri familjet në nevojë I janë gëzuar dhjetorit sepse u është zgjidhur problemi I banimit

Njerëzit vullnet mirë sigurojnë kulmin e shtëpisë për dy familje në qytetin e Preshevës. Në këto ditë dimri familjet në nevojë I janë gëzuar dhjetorit sepse u është zgjidhur problemi I banimit. Kryefamiljari I familjes nëntë anëtarësh të familjes Latifi është në gjendje jo të mirë shëndetësore ndërsa e zoja e shtëpisë u është falënderuar nipave të kësaj familje që u bënë ndërtimin e shtëpisë . Njerëzit human në vendin tonë me iniciativat e tyre për të ndihmuar familjet në nevojë në vendin tonë nuk kanë të ndalur. Xhafer Ismaili ndihmoi ndërtimin edhe të një shtëpie tjetër. Kryefamiljarja përkulet për bamirësinë dhe gjestin human që I ka ofruar zoti Ismaili. Të gjithë ata që kanë mundësi për të ndihmuar njerëzit me nevoja të veçanta mund të ofrojnë asistencën dhe ndihmën e tyre që tu sigurojnë popullatës së këtij vendi kulmin mbi kokë.

Rtv Presheva

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch