Home » Lajme » Në rrugën Ramiz Sadiku kontejnerat e mbeturinave sot ishin pushtuar nga zjarri.Raste të tilla vazhdojn të përseriten nga ana e qytetarëve të cilët i vënë zjarrin mbeturinave dhe hedhin cfarëdo që i bie në dorë

Në rrugën Ramiz Sadiku kontejnerat e mbeturinave sot ishin pushtuar nga zjarri.Raste të tilla vazhdojn të përseriten nga ana e qytetarëve të cilët i vënë zjarrin mbeturinave dhe hedhin cfarëdo që i bie në dorë

Adnan Rashiti shef I punëtorëve në NP Moravica ka thën se akte të tilla jo që domëtojnë imazhin e vendin por shprehin pandërgjegjshmërine e banorëve në këtë rrugë ,dhe dëmtojnë dukshëm Moravicën.Sipas tij vlera e një kontejneri arrin afro 300 euro, në zbërthim I bie sa një pag e gjysmë e një punëtori në këtë institucion. Në vendngjarje ishte edhe inspektori komunal Halit Ameti I cili ka thënë se do të ndëshkohen të gjithë ata që kryejnë veprime të tilla.Sipas tij gjoba sillet prej 10 mijë e deri në 25 mijë dinarë. Ndërkaq punëtorët e Moravicës gjithashtu theksojnë se veprimet e pamoralshme të qyetarëve po I paguajnë ata.Një rast I tillë I ka rrezikuar edhe jetën pasi flaka e kishte kapluar edhe kamionin që trasporton mbeturina. NP Moravica për veq që përballet me vështirësi ekonomike, pastja me mos pagesën e rregullt nga ana e qyetarëve të ujit dhe mbeturinave , ata tani edhe po rrezikone në kryerjen e detyrës.

RTV Presheva

Video playlist summer reading for college essay writing services of collegewritingservice.org/ students watch the player below to see the whole playlist, or view it on youtube

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress