Home » Lajme, PDSH, Vendore » Nëndegët 6 dhe 7 në Preshevë – Mustafa: Do të vazhdojmë deri në aktin e vetëvendosjes së shqiptarëve të Luginës

Nëndegët 6 dhe 7 në Preshevë – Mustafa: Do të vazhdojmë deri në aktin e vetëvendosjes së shqiptarëve të Luginës


KN - Nj 6  7 - MustafaDo të japim kontributin edhe nga pozicioni i KNSH-së që të përçojmë mesazhet e koalicionit të shqiptarëve të bashkuar për avancimin e të drejtave të shqiptarëve në Luginë, tha kështu në tubimin e mbajtur mbrëmë në Preshevë, kryetari i PDSH-së, Ragmi Mustafa. Ai potencoi se do të vazhdojmë tentativat edhe pas 26 tetorit deri në aktin e vetëvendosjes së shqiptarëve të Luginës. Që të jemi fuqi vendosësve në KNSH do të vendos vota e lirë e qytetarit, cdo herë kemi qenë për ndryshime më datë 26 tetorë ta ndryshojmë edhe formacionin e Këshillit Nacional. Angazhimi bazë do të jetë në informim të papanshëm siç është dëshmuar nga ardhja në pushtet e PDSH-së duke ofruar mediat publike hapësirë të barabart për të gjitha shtresat qytetare. Ragmi Mustafa ka potencuar se përmes institucionit KNSH do të jemi zë i fuqishëm legjitim në vend, rajon dhe para faktorit ndërkombëtarë. Nuk do të ketë kompromis për masën e reciprocitetit dhe shkollimin universitar. KN - Nj 6  7 - masa nga larteFjalë përshëndetëse patën edhe kandidatët për këshilltarë dhe kryetarë nëndegës 6,7 dhe Caravajkë, Hasim Nuhiu, Dedi Dalipi, Lumnije Ramadani dhe anëtari I kryesisë Reshat Neziri. Sipas tyre nuk duhet patur më dilemma se si të votohet por duhet të votohet uniteti i poltikës shqiptare Koalicioni i shqiptarëve të bashkuar. Me koalicionin e shqiptarëve të bashkuar do të shkojmë drejt proceseve shqiptare përmes rrugëve paqësore në përkrahje të faktorit ndërkombëtar dhe dy qeverive shqiptare.
“Për gjuhë e Flamur”, Votoni numrin dy Votoni për Koalicionin e Shqiptarëve të Bashkuar.

Nga shërbimi për informim i PDSH

KN - Nj 6  7 - FRGPDSHKN - Nj 6  7 - A-NuhiuKN - Nj 6  7 - Masa-2KN - Nj 6  7 - D-DalipiKN - Nj 6  7 - Masa-1

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress