Home » Lajme » NJ O F T I M: NJOFTOJMË qytetaret e komunës së Preshevës se shërbimi i Ofiqarisë ka filluar të punoj edhe ditëve të vikendit të shtunave

NJ O F T I M: NJOFTOJMË qytetaret e komunës së Preshevës se shërbimi i Ofiqarisë ka filluar të punoj edhe ditëve të vikendit të shtunave

Komuna e Preshevës

Drejtorati për administrat të përgjithshme

dhe punë të përbashkëta

Nr.zr.

15.07.2011

P r e sh e v ë                                        

NJ  O   F  T  I   M

 

Me anë të kësaj shkrese  i   NJOFTOJMË  qytetaret e komunës së Preshevës  se shërbimi i Ofiqarisë  ka filluar të punoj edhe ditëve të vikendit  të shtunave pasi që dimë se kemi kërkesa  të shtuara për marrjen e ekstrakteve   ( të shtetësis , lindjes, kurorëzimit..) në këtë shërbim do të punohet gjer më 30.08.2011 çdo te shtune.  

                                                       

     Drejtorati për administrat të përgjithshme

                                                                               dhe punë të përbashkëta

 

Muhamed Abdullahu

They also need to know how to surround themselves www.celltrackingapps.com/ with supportive friends who can help strengthen them

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch