Një prezantim modest i librave të Azgan Haklajt

Nga Azgan Haklaj

Të nderuar miq!

Një prezantim modest i librave të mi publicistikë-historikë të cilët janë promovuar në trojet shqiptare, në Tiranë, Durrës, Lushnje, Sarandë, Shëngjin, Shkup, Strugë, Dibër e Madhe, Gjakovë, Viti, Gjilan, Deçan, Tuz, në Malësinë e Gjakovës, si dhe nëpër panairët e librit ku janë pritur me interes dhe vlerësuar nga lexuesit.

Faleminderit!

Respekt e mirënjohje të gjithë admiruesve të krijimtarisë time!

Vazhdojmë me botime të tjera.

Së shpejti libri:

“Jam Dardan i Malësisë së Gjakovës”.

Lini një Përgjigje

Previous post Derisa Serbia synon destabilizimin e Kosovës, ajo në vazhdimësi shkel të drejtat e shqiptarëve të Luginës së Preshevës
Next post Ramush Haradinaj-Albin Kurtit: Me qeverisjen tuaj, jeni duke e rrezikuar seriozisht këtë vend!