Home » Lajme, Ndërkombëtare, Politikë » Njoftim: .Zgjedhjet për Këshillin e të huajve 2017 në München

Njoftim: .Zgjedhjet për Këshillin e të huajve 2017 në München

Wahlen des Migrationsbeirats 2017
München, 22.01.2017

Të nderuar bashkëmergimtarë,miq, bashkëvendas dhe bashkëpensionerët e mi. Ju bashkatdhetar Preshevar,dhe Ju nga të gjitha trevat tona shqiptare,Ju– qytetare dhe qytetar shqiptar në München,

Si edhe jeni te informuar javen që vjen me 22.Janar 2017 prej ores 08:00 deri ne orën 18:00 do te mbahen zgjedhjet per Këshillin e të huajve ne München,11 kandidatë shqiptar.

Tani te gjithe keni marrur Ftesën per zgjedhje -ku e keni te shënuar edhe vendvotimin.

Shpresoj qe te gjithe do te shfrytëzoni kete të drejt të juaj qytetare.Me vehte duhet te keni Ftesën , Pasaporten ose ndonje dokument tjeter identifikimi.

Bashkangjitur keni Listen Shqipëtare për zgjedhjet e Këshillit të të huajve në Mynih. Është me rëndësi ta shpërdajmë këtë informacion sa më shumë ashtu që sa më shumë shqiptarë që jetojnë në Mynih të dalin në zgjedhje me 22 Janar 2017 dhe ta votojnë Listen Shqiptare

(Albanische Liste).Te drejtë vote kan të gjithë që jan mbi 18 Vjet dhe kan shtetësi të huaj si dhe shtetasit gjermane që kan marr shtetësin gjermane mbas vitit 2005.

Ju lutem te githëve ta shpërdani këte Informat deri 22.01 2017 në Portale të ndryshme si dhe te të njohurit e juaj, ashtu që të jen te gjithe te Informuar dhe shpresojmë edhe te dalin në zgjedhje dhe të votojne

Listen Shqiptare –Albanische Liste.
Që të kemi sukses ju lutem votojeni Listen e jo kandidatët.
.
Zgjedhjet për Këshillin e të huajve 2017
Wahlen des Migrationsbeirats 2017
München, 22.01.2017
Lista e kandidatëve nga komuniteti shqiptar:

 1. Deli Balidemaj, Dipl.-Ing.
  shpallja e kandidaturës: 05.10.2016
  Shënim të kandidatit
 2. Behare Dinaj, M.A., MSc.
  shpallja e kandidaturës: 23.11.2016
  Shënim të kandidatit [ shqip, gjermanisht ]
 3. Ismailhaki Selmani, Berechnungsingenieur
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 4. Laura Lajqi, RA-Fachangestellte
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 5. Fadil Lumi, Lehrer
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 6. Lendita Musliji, Dipl.Betriebswirtin
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 7. Etem Meta, Dipl.Ing.-Architekt
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 8. Ferdane Alidemi, Angestellte- (Preshevarja)
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 9. Nexhat Gashi, Umweltmanager
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 10. Hateme Morina, Kinderbetreuerin
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 11. Mislim Berisha, Sozialberater
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 12. Majlinda Kafexholli, Steuerfachangestellte
  shpallja e kandidaturës: 25.11.2016
 13. Blerim Lajqi, Angestellter
  shpallja e kandidaturës: 26.11.2016

Me rrespekt,
16 Janar 2017 Preshevari:
Sadik Sadiku me Deli Balidemaj
shperndarja në portalet dhe miqve tuajë
është kontribut i veçant.për këto zgjedhje.

Nga Sadik Sadiku

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch