Home » Lajme, Vendore » NP MORAVICA: PARTNERITET, MJEDIS MË I PASTËR

NP MORAVICA: PARTNERITET, MJEDIS MË I PASTËR

Sot, mërgimtarë nga Zvicra që janë anëtarë të “Fondit Humanitar” të Rahovicës në bashkëpunim 🤝 me NP ‘Moravica’ vendosen kosha të mbeturinave 🚮 në Rahovicë.

Ruajtja e një ambienti të pastër është qellimi jonë i përbashkët! 💪NP ‘Moravica’ është në shërbim të iniciativave nga çdo organizate dhe individ për të mirën e përgjithshme!

#NdihmoMoravicen

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress