Home » Lajme, Sport » OKF ORGANIZON TURNIRIN NË FUTBOLL TË VOGËL PËR NDER TË BASHKËATËDHETARËVE QË GJENDEN NË DIASPORË

OKF ORGANIZON TURNIRIN NË FUTBOLL TË VOGËL PËR NDER TË BASHKËATËDHETARËVE QË GJENDEN NË DIASPORË

ORGANIZATA PËR KULTURË FIZIKE PRESHEVË ORGANIZON

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL  PËR NDER TË BASHKËATËDHETARËVE QË GJENDEN NË DIASPORË

Më 26.07.2013 në zyren e OKF-së u tërhoq shorti i  turnirit tradicional për nder të  bashkëatëdhetarëve, (mërgimtarëve). Në këtë turnir marrin pjesë gjithësej 25 ekipe nga Presheva dhe nga Maqedonia.

Më 27.07.2013 e shtunë do të luajnë këto ekipe:

E SHTUNË 27.07.2013

1. K.F Ardhmëria       vs          K.F.Rahovica        21:00

2. K.F.Presheva          vs         K.F.Norça              21:30

3. KF. O.K.F.                vs         K.F.Golemidolli    22:00

4. K.F.Presheva JR 2  vs         K.F.Barcelona      22:30

5. K.F.Kampionë        vs          K.F.Presheva       23:00

6. K.F.Tërrnava 98     vs          K.F.Qendra 2      23:30

                         

E DIEL 28.07.2013

1.K.F.Mretërit             vs       K.F.Blue sky                 21:00

2.K.F.OKF Presheva   vs        K.F.Mehajt                   21:30

3. K.F.Qendra               vs      K.F.Sho                          22:00

4.K.F.Pionerët             vs       K.F.Geraj                        22:30

5.K.F.Edoni                  vs       K.F.Presheva 99            23:00

6. SH.F.,,J.De Rada,,Ç. Vs     K.F.I.Seferi                     23:30

7.K.F.Miratoca F.    Vs          K.F.Tërrnava 2002        00:00

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch