Opinion: Njeriu i vitit 2023 e meriton Albin Kurti 

Nga Skënder KAPITI 

Nëse do të ishte organzuar një sondazh se kush është njeriu i Vitit 2023 në Shqipëri e Kosovë, dhe nëse si pyetsor do të ishin këto kritere të më mëposhtme si: patriotizmi,  ndëshmëria dhe pastërtia  morale dhe pakorruptueshmëria; përgjegjshmëria,llogaridhënia e transparenca para publikut e kombit; sinqeriteti, interesi  dhe cështja shqiptare parësore, pra   mbi të gjitha interesi kombëtar; maturia, mëncuria dhe aftësia intelektuale, politike, diplomatike dhe qeverisëse, dhe duke u nisur nga konsiderata të tilla dhe nga paanshmëria si dhe  i cliruar nga interesi personal dhe nga subjektivizmi vlerësoj  që njeriu i vitit 2023 si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë meriton të   ishte  Kryeministri i Kosovës  z. Albin Kurti. Dhe kundër kësaj do të kishin qenë politika dhe politikanët deshtakë, hipokritë , egoist dhe ata të sëmurë nga kompleksi i inferioritetit, do ishin kundër  korrupsioni politik, oligarkik, mediatik dhe intelektual.

Lini një Përgjigje

Previous post <strong>Mashtruesi dhe falsifikatori cinik i historisë</strong>
Next post <strong>Shaban Bajrami, që filmoi takimet e vendlindjes dhe shumë ngjarje në Malësinë e Bujanocit</strong>