Home » Lajme, Opinione » Opinion – Preshevës nuk i duhen përçarjet

Opinion – Preshevës nuk i duhen përçarjet

Sot, mbajtja e seancës së IV-të  të Kuvendi Komunal të Preshevës  ende pa u mbushur një gjysmë viti të kësaj legjislature e që doli pikërisht nga pamundësia që të funksionoj  dhe reflektoj në interes të gjithëve. Më datën 24 dhjetor të vitit të kaluar u mbajtën zgjedhjet për të cilat u përsëritën mbrenda një viti.

Në vendë të  kompenzohet koha e humbur ky Kuvend vazhdon  duke shpenzuar kohë dhe aq energji në mes veti. Edhe pse do të duhej të vën e drejtojnë fokusin  në përmirësim e kushteve të përditshme që përballen si një komun me e pazhvilluar dhe me një diskriminim. Kuvendi  dhe Kryetari i Komunës në vend që të jen shembull për Bujanocin dhe Medvegjën ato përplasen dhe kështu prap vëhen në pykëpyetje funksionimi i kësaj legjislature.

Të gjithëve të kësaj legjislature ju bëj apel që t’i lën me një anë inatet partiake dhe të mos harrojn se jan nën administrimin e Serbisë. Jan kandiduar dhe kan mandatin për të mbrojtur popullatën e jo kështu me ndasi të mëdha. Kështu i kontribohet që popullata e kësaj Komune sa më shumë do të lëshojn trojet e tyre.  Preshevës  nuk i duhen përçarjet dhe ndasit e tilla sikur sot.

Nëse vazhdohet kështu do të thellohen këto ndasi, do të jetë shumë e dëmshme jo vetëm për  Preshevë por edhe për mirëqenien e kësaj krahine shqiptare dhe do të trashet diskriminimi dhe do të rritet zbrazja dhe humbja e përspektivës.

15.05.2018

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch