Opinione

 • Srebrenica kujtesë për historinë tonë kombëtare!

 • Vetë emërtesa:Bashkësi e Komunave me shumicë serbe i jep asaj atributin e nje republike autonome brënda Kosovës

 • Tri te paverteta te historiografise serbe

 • Tradhtia “patriotike”

 • I paudhë që duhet të ndëshkojë drejtësia dhe Zoti!

 • Kosova në tehun e shpatës por nuk duhet lëshuar pe në enklavizimin e shtetit

 • Mos t’a lëmë Albin Kurtin vetëm

 • Argatët shqipfolës të Kremlinit gjejnë strehim politik tek kolibja e Mickovskit! 

 • Politika në Shqipëri ëshë betejë mes hajdutëve të Shtetit

 • Rusia e fitoi luftёn me propagandё nё Barcelonё

 • Beteja për Shkupin mes Washingtonit dhe Kremlinit! 

 • Pse në Shqipëri politikës dhe mediave nuk u pëlqejnë sukseset e Kosovës