Home » Kulturë, Lajme » “ORA E MADHE LETRARE PËR SKËNDERBEUN”

“ORA E MADHE LETRARE PËR SKËNDERBEUN”

Veprimtaria organizohet në kuadrin e 550 Vjetorit të vdekjes së Skënderbeut, në “Vitin e Skënderbeut” dhe të Simpoziumit Ndërkombëtar Kulturoro-Letrar “Skënderbeu në Kulturën Europiane”, që mbahet në  Prizren – Kosovë, më 8-10 tetor 2018.

Gjatë këtyre ditëve do të organizohet “Ora e Madhe Letrare për Skënderbeun” në Tiranë (Shqipëri) dhe në Prishtinë (Kosovë) e Shkup (Maqedoni).

Në këtë veprimtari në Tiranë do të marrin pjesë shkrimtarë e studiues të huaj si: Daniel Leuëers, Nicolle Barriére, Helene Staford dhe shkrimtarë, akademik, historian Shqiptarë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Mali I Zi.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch