Home » Lajme, Sport » Organizata për Kulturë Fizike Preshevë – Ekipet të cilat kanë konfirmuar pjesëmarrjen ne Ligën Komunale në futboll të vogël

Organizata për Kulturë Fizike Preshevë – Ekipet të cilat kanë konfirmuar pjesëmarrjen ne Ligën Komunale në futboll të vogël

OKF logoParaqitja e ekipevenë Ligën Komunale në futboll të vogël shtyhet deri te enjten më 18.09.2014 ora 15:00.
Ekipet të cilat kanë konfirmuar pjesëmarrjen janë këto:
1.KF GERAJ JUNIOR
2.KF. RINIA RAHOVIC
3.KF.MALËSORI
4.KF.GERAJ
5.KF.RAHOVICA
6.KF.BUKUROCA
7.KF LERANI
8.KF. LLAPINCA
9.KF.NORÇA
10.KF BUSHTRANI
11.KF.GOLEMIDOLLI
12.KF. MIRATOCA
13.KF.TËRRNAVA dhe
14.KF.RAINCA
15.KF.CORROTICA
16.KF.TERRNAVA JUNIOR
17.KF.QUKARKA
18.KF.PRESHEVA
19.KF.ZHUNICA
Të gjitha ekipet të cilat do të marrin pjesë nuk do të paguajn pjesëmarrjen. Do të vlejë rregullorja e vitit kaluar dhe të gjitha denimet apo sanksionimet që do të behen nga referët nga Kshilli Organizativ i OKF-së nuk do të ketë as më të voglën toleranc dhe do të zbatohet në mënyrë rigoroze. Pra lusim të gjitha ekipet dhe përfaqësuesit e ekipeve që më datën 18.09.2014 ti dorzojn listat e lojëtarëve dhe të pergatiten për fillimin e sezonit vjeshtor 2014/2015.
Më datën 18.09.2014 ora 15:00 mbledhje vetëm me përfaqësuesit e ekipeve.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress