Home » Lajme, Sport, Vendore » ORGANIZATA PËR KULTURË FIZIKE PRESHEVË – LAJMËRIM

ORGANIZATA PËR KULTURË FIZIKE PRESHEVË – LAJMËRIM

LAJMËRIM

ORGANIZATA PËR KULTURË FIZIKE PRESHEVË

TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL PËR FËMIJ

 

Lajmërohen të gjithë bashkëatdhetaret që jetojnë në botën e jashtme se Organizata për Kulturë Fizike ne Preshevë organizon turnir per femijët e puntorëve që jetojnë në botën e jashtme .

  1. Grupëmosha e fëmijëve qe janë lindur nga viti 1998 deri 1999 –pionerët
  2. Grupëmosha e fëmijëve që janë lindur nga viti 2000 deri 2001 –zogjët dhe 2002-2003

Ekipet mundet të kanë nga 10 lojtarë ,kurse loja zhvillohet 5+1

Paraqitja e ekipeve fillon nga data 14.07.2013 deri më datën 26.07.2013  nga ora 8.00 deri më 15.00 pranë zyres së O K F . Dhe shortet tërhiqen  me datën 26.07.2013 ne ora 15.00

Ndeshjet zhvillohen nga data 27.07.2013  e Shtune    ora 20:30

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress