Home » Lajme, Sport » ORGANIZATA PËR KULTURË FIZIKE PRESHEVË – TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL PËR FËMIJ

ORGANIZATA PËR KULTURË FIZIKE PRESHEVË – TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL PËR FËMIJ

LAJMËRIM

ORGANIZATA PËR KULTURË FIZIKE PRESHEVË

TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL PËR FËMIJ

 

Lajmërohen të gjithë bashkëatdhetaret që jetojnë në botën e jashtme se Organizata për Kulturë Fizike ne Preshevë organizon turnir per femijët e puntorëve që jetojnë në botën e jashtme .

  1. Grupëmosha e fëmijëve qe janë lindur nga viti 1998 deri 1999 –pionerët
  2. Grupëmosha e fëmijëve që janë lindur nga viti 2000 deri 2001 –zogjët

Ekipet mundet të kanë nga 10 lojtarë ,kurse loja zhvillohet 5+1

Paraqitja e ekipeve fillon nga data 04.07.2013 deri më datën 19.07.2013  nga ora 8.00 deri më 15.00 pranë zyres së O K F . Dhe shortet tërhiqen  me datën 19.07.2013 ne ora 15.00

Ndeshjet zhvillohen nga data 20.07.2013  e Shtune    ora 18.00

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch