Home » Lajme » Paralelja e ndarë e shkollës fillore 9 Maji dega në fshatin Ashan , organizoi program të begatur me poezi, këngë dhe valle me rastin e përfundimit të mësimit nxënësit e klasës së kater

Paralelja e ndarë e shkollës fillore 9 Maji dega në fshatin Ashan , organizoi program të begatur me poezi, këngë dhe valle me rastin e përfundimit të mësimit nxënësit e klasës së kater

Me pjesmarrjen e familjarëve në këtë manifestim të ftuar ishin edhe ispketori I arsimit të komunës së Preshevës Nexhmedin Ahmedi dhe përfaqësues nga shkolla e Leranit dhe më gjërë. Me këtë rast edhe nxënësit e klasës së parë të kësaj shkolle kishin përgaditur disa poezi për festën e abetares duke dhënë një shembull të mirë për të ardhmen sepse një program I tille duke marre parasysh numrin e vogel të nxënësve por vullneti I tyre për punë u përshëndet nga të gjithë. Ky manifestim cdo vit është bërë si traditë e kësaj shkolle që të ketë program nga vetë nxënësit dhe me vet iniciativën e kujdestarëve të paraleles.

RTV Presheva

Making teens hold topspyingapps.com/ signs has become one popular trend

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress