Home » Lajme, Vendore » PARTIA DEMOKRATIKE – Bujanoc

PARTIA DEMOKRATIKE – Bujanoc

Një pjesë nga raporti i punës gjashtëmujore

 1. Me iniciativën e këshilltarëve të PD.s, taksat komunale për të gjitha firmat,  puntoritë e ndryshme dhe zejet e ndryshme për vitin 2012 nuk u lejuan të ngriten.

 

2. Me iniciativën e këshilltarëve të PD.s, firmat lokale pavarsisht sa

    veprimtari i zhvillojn do të paguajn vetëm një taks komunale

    për vitin 2012 (jo sikur që deri më tani nga 2-3).

 

3. Me iniciativën e këshilltarëve të PD.s, çfardo bisnesi, puntorie apo zeje që

    nis punën fillestare, vitin e parë është i liruar nga taksa komunale.

 

4. Me iniciativën e këshilltarëve të PD.s, disa rrugë dhe sheshi i qytetit të

    Bujanocit së shpejti do të mbajnë emrat që identifikojn Shqiptarët.

 

Ditët në vijim vazhdon publikimi i të arriturave të PARTISË DEMOKRATIKE

 

Shërbimi për informim i PD.s

 

 Bujanoc.  15.03.2012

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress