Home » Lajme, PDSH, Vendore » Partia Demokratike Shqiptare zgjedh nënkryetarin dhe sekretarin e saj

Partia Demokratike Shqiptare zgjedh nënkryetarin dhe sekretarin e saj

Preshevë -5 Dhjetor 2012 –  Kryesia e zgjedhur e Partisë Demokratike Shqiptare pas konstituimit te saj, mblidhet mbrëmë dhe parashikoi zgjedhjen e nënkryetarit dhe të Sekretarit të saj.

Kryesia me përbërje: Ragmi Mustafa (Kryetar), Shukri Ymeri, Avni Nuhiu, Xhelal Arifi, Llukman Salihu, Mitat Saqipi, Agim Dalipi, Telat Arifi, Islam Isufi, Reshat Neziri, Mitat Sahiti, Hafize Shaqiri, Ilir Sadriu, Albiona Ibrahimi Rexhepi dhe Bekim Latifi rizgjedh për nënkryetar edhe për një mandat katër vjeçar Shukri Ymerin ndërsa për sekretar te përgjithshëm të Partisë zgjidhet Mitat Saqipi, ish-sekretar në periudhën (2003-2007) dhe së fundmi zëdhënës i PDSH-së.

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch