Home » Lajme, PD, Vendore » PD, fushat në Miratoc

PD, fushat në Miratoc

Kryetari i PD dega në Preshevë Xhelal Memeti ka mabjtuar sot konferencë për media ku ka foluar për situatën në teren , e cial sipas tij ka nisur të tensionohet. Ai ka potencuar se në Miratoc disponimi është jo i këndshëm , pasi është ashpërsuar fushata  dhe kjo situatë sipas tij nuk do ti shërbejnë banorëve të Miratocës të cilët kanë ditur që edhe në kohëra me të vështira të jenë unik kundrejt se keqes. Memeti në këtë konferencë po ashtu ka thënë se Organi i përkohshëm buxhetin komunal është duke e keqpërdorë për konvertim në vota të APN-ës, pasi po jepen shtylla, kocka betoni e po bëhen asfaltime vetëm aty ku janë votuesit e tyre. Si dëshmi Memeti ka potencuar mos realizimin e projekteve të parapara me buxhetet komunal, pasi sipas tij APN aty nuk ka vota .

 

Kryetari i PD dega në Preshevë Xhelal Memeti në konferencën e sotme për media ka thënë se këto ka nisur një fushatë  e egër dhe tensionuar me qëllimin e vetëm cenimin e të drejtës së qytetarit. Ai ka potencuar se në Miratoc disponimi është jo i këndshëm , pasi është ashpërsuar fushata nga dy subjekte më të mëdha  PDSH – APN dhe kjo situatë sipas tij nuk do ti shërbejnë banorëve të Miratocës, të cilët kanë ditur që edhe në kohëra me të vështira të jenë unik kundrejt se keqes. Sipas Memetit kjo fushatë është e pa pranueshme për Partinë Demokratike.

Memeti në këtë konferencë po ashtu ka thënë se Organi i përkohshëm buxhetin komunal është duke e keqpërdorë për konvertim në vota të APN-ës, pasi po jepen shtylla, kocka betoni e po bëhen asfaltime vetëm aty ku janë votuesit e tyre. Si dëshmi Memeti ka potencuar mos realizimin e projekteve të parapara me buxhetet komunal, pasi sipas tij APN aty nuk ka vota .

Kryetari i PD dega në Preshevë Xhelal Memeti ka bërë apel tek qytetarët që të mos bien pre e provokimeve, por të dëshmojnë maturinë dhe dinjitetin qytetarë për të përcaktuar për programe partiake e jo për joshje afatshkurte.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch