Home » Lajme, Vendore » Penda e Rahovicë shëndërrohet në vend turistik

Penda e Rahovicë shëndërrohet në vend turistik

Penda e Rahovisë tani e tutje do të jetë edhe një vend turistik.

Për veç që penda do të shërbej për ujitje aty do të krijohen edhe terrene sportive. Kjo  mundësi do të sjell dy të mira për banorët e komunës së Preshevës pasi me rregullimin e shtratit të pendës do të akumulohet edhe më shumë ujë dhe njëkohësisht do krijohen kushte për zhvillimin e turizmit.

Për banorin Musli Rashiti krijimi I pendës Rahovicës në vedne turistik do të krojoj kushte të mira edhe për një vend pikniku për gjithë qytetarët.Projekti në fjalë është mbështetur me 1 milion dinarë nga buxheti I komunës së Preshevës ndërsa punëkryes është Ndërmarrja Private Sulo-Muja.  Hapsirat mund të shfryzëohen në sezonin pranveror.

Rtv Presheva

 

One Response

  1. Alban ILIRI thotë:

    Pershendes dhe pergezoj organizatoret e fshatit Rahovice per kete pune shume te qelluar per riparimin e Pendes se ujit dhe rregullimit te fushes se sportit.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress