Home » Lajme, Vendore » Perfaqesuesit e larte te OSBE-se takuan kryetari Organit të përkohshëm të komunës së Preshevës Shqiprim Arifin

Perfaqesuesit e larte te OSBE-se takuan kryetari Organit të përkohshëm të komunës së Preshevës Shqiprim Arifin

Kryetari Organit të përkohshëm të komunës së Preshevës u taku me Komesarin e lartë për pakica pranë OSBE-së, Lamberto Zannier si dhe me zv. shefin e OSBE-së, Joseph Mellot ku kanë diskutuar pë çështje kryesore sociale – politike që preokupojnë të gjithë qytetarët në Preshevë, Bujanoc e Medvegjë.

“Biseduam rreth problemit të gjykatës dhe prokurorisë, vendkalimit kufitar Miratoc – Llojan, teksteve shkollore si dhe problemeve tjera që janë përditshmëri e jona. Ata gjatë takimeve, u zotuan se do të ngrisin këto çështje në instancat më të larta ndërkombëtare brenda BE-së, si dhe siç thanë ata, shqiptarët në Luginë të Preshevës do të kenë përkrahje të plotë të OSBE-së për avancimin e pozitës së tyre” ka thënë Arifi pas takimit me komesarin e lartë të OSBE-së.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch