PREMTIMI IM

Read Time:57 Second

NË MOTON E SË VËRTETËS

APELI DHE PRETENDIMI IM.

ooo Gezim Bimbashi, fshatar nga fshati Llushë e Skenderjat, (Serbicës) banues në Prishtinë, gazetar me diplomë universitare, mësoni shqip, mësonjë kolegët e RTK-së të flasin gjuhën e Shipes: mësoni shqip…

Nuk thuhet, as nuk shkruhet: “ngasësi i makinës, e as ngasje të automjetëve”,!…..

Nuk thuhet, as nuk shkruhet: ” Vozitësi i makinës!”…

Në nacionalitetet shqiptare ne tani kemi pavarësinë tonë, Republikën e Kosovës, kemi shtetin e Kosovës, dhe gjuha shqipe është forca jonë. Me potencialin tonë si nacionalistë, ne e ndamë Kosovën nga Serbia.

Kemi “Republikën e Kosovës”.hejjjjj…..

Në këtë pretendim të qartë, ju lutem më qëndroni pranë, si një nacionalist ekstrem, sepse ne nuk jemi skllevër, as të robëruar nga serbo-jugosllavët dhe as nga strategjia politike komuniste.

Ky është apeli dhe pretendimi im për ju dhe, për kolegët tuaj në RTK, për gjuhën shqipe, por edhe pse kanë diploma universitare, duhet të edukoheni me njerëz të ndershëm dhe në etikë kombëtare për të folur gjuhën e pastër shqipe.

pershendetje shqiptare

Date 10 .07.2022

Bahtir Hamza, autor, artist

E-mail.bahtirh205@gmaile.com

https://www.facebook.com/rtklivecom
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Gjergj Kastrioti – Skënderbeu figurë më e rëndësishme e historisë dhe atdhetarizmit shqiptar si dhe një kolos i papërseritshëm
Next post Veprimtaria kombëtare dhe luftarake e Monsinior dr. Zef Oroshit