Home » Lajme » Presheva më e përgatitur për katastrofa natyrore

Presheva më e përgatitur për katastrofa natyrore

Në organizim të UNDP-Programi i Kombeve të Bashkuara për zhvillim , USAID-it Amerikan dhe Sektorit për situata të jashtëzakonshme të MPB të Serbisë, dje në Beograd, në kuadër të programit të KB “Ti bëjmë qytetet më të qëndrueshme: Qyteti im po përgatitet”,në mënyrë solemne 32 komunave të Serbisë iu janë dorëzuar Sertifikatet për avansim në menaxhimin e situatave të jashtëzakonshme nga ana e Margareta Valstrom, përfaqsuese speciale e sekretarit gjeneral të KB për zvoglimin e katastrofave natyrore, Predrag Mariq ,Kryeshef i sektorit për situate të jashtëzakonshme dhe Erl Licenberger,zëvendës ambasador i SHBA në Beograd.

            Në emër të komunës së Preshevës sertifikatën e ka pranuar Nexhmedin Ahmedi , i autorizuar nga kryetari i komunës së Preshevës Ragmi Mustafa.

Whether you agree or disagree, its important to know paper writing jobs how others are approaching the problem

One Response

  1. […] KosovaLindore – Portal Informativ » Presheva më e përgatitur për … … situate të jashtëzakonshme dhe Erl Licenberger,zëvendës ambasador i SHBA në Beograd. Në emër të komunës së Preshevës sertifikatën e ka pranuar Nexhmedin Ahmedi , i autorizuar nga kryetari i komunës së Preshevës Ragmi Mustafa. … http://www.kosovalindore.com/ — Thu, 08 Sep 2011 10:19:13 -0700 […]

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress