Home » Lajme, Vendore » Preshevë – Kërkesa e ministrisë së arsimit në Shqipëri për studime master profesional e shkencor

Preshevë – Kërkesa e ministrisë së arsimit në Shqipëri për studime master profesional e shkencor

MAS ShqiperiPërshëndetje
Në vijim të E-mail-it të sotëm bashkëlidhur gjenden kuotat e akorduara sipas trevave/trojeve për programet e studimit

Kuotat

Më lejoni t’ju risjell në vëmëndje urgjencën e përgjigjes lidhur me preferencat sipas prioritetve dhe politikave tuaja si dhe kërkesave të mbërritura.
Faleminderit

Dhimitër Bako
Specialist
Drejtoria e Arsimit të Lartë & Shkencës

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Rr. e Durrësit, Nr. 23, AL-1001, Tiranë-Shqipëri
e-mail: dhimiter.bako@arsimi.gov.al
Tel : +355 4 692188440
————————————————————–

Të interesuarit të lajmërohen në kabinetet e kryetarëve të komunave Preshevë dhe Bujanoc për të siguruar kuotat e dëshiruara.
kryetari: Ragmi Mustafa

MASHT SHQIPERI -1

MASHT SHQIPERI -2

MASHT SHQIPERI -3

MASHT SHQIPERI -4

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress