Presidenti amerikan Biden: Rusia kërcënon vendet e Ballkanit

Presidenti amerikan, Joseph Biden, ka alarmuar se anulimi i mundshëm i ndihmës financiare për Ukrainën mund të shpije në fitore të shpejtë të Rusisë e madje edhe krizë të re në Ballkan.

“Nëse ne largohemi dhe Rusia është në gjendje të mbajë sulmin e tyre dhe të rrëzojë Ukrainën, çfarë do të ndodhë në vendet e Ballkanit? . Çfarë do të ndodhë nga Polonia në Hungari?”, tha ai, raporton “NBC News”.

Lini një Përgjigje

Previous post Kosova e armatosur e mbron vetë shtetin dhe territorin
Next post Epoka më e lavdishme në historinë kombëtare shqiptare, 1878-1912