Promovim i dy librave publicistike të gazetarit dhe publicistit të njohur Fahri Musliu

Përshëndetje!

Shoqata më dt.20.7.2023 do të bejë promovimin e dy librave publicistik të gazetarit dhe publicistit të njohur Fahri Musliu!

Ju ftojmë që të merrni pjesë në këtë aktivitet!

Me respekt!

Prof. Ruzhdi Sefa

Lini një Përgjigje

Previous post Serbia spastron në heshtje shqiptarët
Next post Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”- Njoftim