Qatar 2022: Kupa e Botës hapet me vargje kuranore “O ju njerëz”

Kupa e Botës merr këmbët me ceremoninë hapëse, e cila filloi me një spektakël të vërtetë që ngërtheu në vete recitime nga libri i shenjtë i myslimanëve, Kur’ani.

Kupa e Botës këtë vit po mbahet në një vend mysliman arab.

Një vend që nuk iu nënshtrua udhëzimeve specifike ndërkombëtare për të pritur këtë turne madhështor, por sipas gazetës angleze Daily Star, Katari, si mikpritës i këtij turneu, iu përmbajt të gjitha ligjeve të sheriatit dhe islamit gjatë Kupës së Botës.

Ashtu edhe siç ishte raportuar paraprakisht nga mediet lokale të Katarit, në ceremoninë hapëse u recituan vargje nga Kurani i Shenjtë.

https://Qatar 2022

Lini një Përgjigje

Previous post Shqiptari i Kosovës
Next post Aleksandër Vuçiq: Do të kemi “ferrin në tokë” nëse policia e Kosovës hyn me forcë në veri