Home » Lajme, Vendore » Qendra për punë sociale fiton donacion nga Danish Refugee Councill

Qendra për punë sociale fiton donacion nga Danish Refugee Councill

Liridon Latifi, drejtor i Qendrës për punë sociale në Preshevë  ka njoftuar mediat lokale se ky institucion ka fituar një projekt të rëndësishëm nga organizata Danish Refugee Councill nga Danimarka.
Ky projekt parasheh ndërrimin e kulmit dhe vendosjen e rampës për personat me nevoja të veçanta. Drejtori Liridon Latifi ka deklaruar se iu është dashur një angazhim i madh që ta fitoj këtë projekt nga se konkurrenca nga qytetet tjera ka qenë shum e fortë. Por në fund, falë angazhimit maksimal arritëm që këtë donacion të rëndësishëm ta fitojm ne.
Nga dita e premte fillojn punimet dhe me dinamikë pune prej 21 dite të përfundojn të gjitha punimet.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch