Home » Lajme » Ragmi Mustafa ftohet si një i ftuar nderi, në Mbrëmjen Gala të Përvjetorit të 17 të KNSHA

Ragmi Mustafa ftohet si një i ftuar nderi, në Mbrëmjen Gala të Përvjetorit të 17 të KNSHA

FtesaNational Albanian American Council

1133 20th Street, NW, Suite 210, Washington, DC 20036 Tel: (202) 466-6900 Fax: (202) 466-5593

August 29, 2013

Mr. Ragmi Mustafa

Chairman

Democratic Party of Albanians

Republic of Serbia

Dear Mr. Ragmi Mustafa:

On Behalf of National Albanian American Councils (NAAC) Board of Trustees, it is my unique privilege to invite you, as an honored guest, to the NAAC 17th Annual Dinner Gala, scheduled for Friday, September 27, 2013, at 6:00 pm at Ciprianis 42nd Street, in New York City.

Each year NAAC holds our Annual Dinner in NYC to honor individuals who have

uniquely helped Albanian people. Past Honorees include President Bill Clinton, former British Prime Minister Tony Blair, Secretaries of State Madeline Albright and James Baker, General Wesley Clark, Senator Bob Dole, Senator Chuck Schumer, Ambassador Frank Wisner, former President of Finland Marti Ahtisaari, Ambassador Nick Burns, Ambassador William Walker, Congressman Eliot Engel, and others. The event is held during the opening of the UN General Assembly, so it is attended by the highest ranking politicians from Albania and Kosova, other leaders from the Balkans, Ambassadors from regional countries, US government officials, media and leaders in the Albanian American community.

Please join us as we come together to celebrate our Albanian culture and tradition and to celebrate the special relations between America and Albanians the world over.

 

We look forward to seeing you among friends at this exciting event.

Cordially,

Martin Shkreli Avni Mustafaj

Board Chairman Executive Director

—————————————————————

National Albanian American Council

KËSHILLI NACIONAL SHQIPËTARO-AMERIKAN

29 Gusht, 2013

Zotëri Ragmi Mustafa

Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare

Republika e Sërbisë

 

 

I nderuari Zotëri Ragmi Mustafa,

 

Në emër të Këshillit Nacional Shqipëtaro-Amerikan (KNSHA) Bordit të Trustit, është një privilegj i imi i veçantë t’ju ftoj, si një i ftuar nderi, në Mbrëmjen Gala të Përvjetorit të 17 të KNSHA, caktuar për ditën e Premte, më datë 27 Shtator,2013, në ora 18’’ tek Cipriani Rruga 42, në qytetin e Nju Jorkut.

Çdo vit, KNSHA organizon Mbrëmjen e përvjetorit ne Qytetine Nju Jorkut për të nderuar personalitetet të cilët në mënyrë të veçantë kanë ndihmuar Shqipëtarët. Me titullin Honoros Kauza është nderuar dhe Presidenti Bill Klinton, ish Kryeministri Britanez Toni Bler, Sekretarja e Shtetit Medelin Ollbrajt dhe Xhejms Bejker, Gjenerali Veslli Kllark, Senatori Bob Doll, Senatori Cuk Shumer, Ambasadori Frenk Vizner, Ish Presidenti i Finlandës Marti Ahtisari, Ambasadori Nik Bërns, Ambasadori Viliam Volker, Kongresmeni Eliot Engjël dhe shumë të tjerë.

Evenimenti do të zhvillohet gjatë hapjes së Asamblesë së përgjithshme të OKB-së, prandaj do të marin pjesë Politikanë të rangut më të lartë nga Shqipëria dhe Kosova, udhëheqës tjerë nga Ballkani, Ambasadorë nga Shtetet Rajonale, Zyrtarët e Qeverisë së Shteteve të Bashkuara, mediat dhe Udheheqësit te Komunitetit Shqipëtaro-Amerikan.

            Ju lutemi që të na bashkangjiteni në kremtimin e kulturës dhe traditës tonë Shqipëtare dhe për të kremtuar marrëdhenjet e veçanta mes Amerikës dhe Shqipëtarëve anekënd Botës.

Presim me padurim që të ju shohim në mesin e miqëve tanë në këtë eveniment kaq të rëndësishëm.

 

Përzemërsisht,

 

Martin Shkreli Avni Mustafaj

Kryetar i Bordit Ekzekutiv

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch